woensdag 21 november 2012

Hartverwarmende herfstswap

Bij de Nederlandse Swappers heb ik weer eens meegedaan aan een swap. Dit was echt een swap voor mij: 2 grote harten maken en een klein hartje in een gepimpt lucifersdoosje.


Mijn swap-partner Monique wou graag vrolijke kleurtjes. Dus heb ik een rood-wit-roze patchwork hart genaaid en versiert met een roosje en wat kantjes. Voor het andere hart heb ik een roos van Eline's Huis geborduurd, een cirkel gestanst in een turquoise-wit BB stofje en de roos er achter genaaid. Als finishing touch nog versierd met een roosje en band.

Het kleine hartje is van zelfhardende klei die is bewerkt met glitters en mod podge. Het ligt op een 'bedje' van geponste mini hartjes. (jammer genoeg niet zo goed te zien op de foto) Het doosje beplakt met vrolijke papiertjes en erop een papieren bloem.

Verder heb ik nog 2 houten harten gestempeld met kerststerren en een lint van Eline's Winterhuis eraan. Die zijn alvast voor de kerst! Een paar weken geleden maakte ik een kaart met een bargello hart, die vond ik wel toepasselijk voor deze swap. Ik heb geschreven op een los inlegvel, zodat Monique de kaart zelf nog kan versturen naar iemand.



Van Monique kreeg ik deze swap, ik ben er erg blij mee! De stoffen hartjes hangen al naast de voordeur voor het raam en binnenkort ga ik de zeepketting in elkaar frottellen. Die krijgt ook een mooi plaatsje in huis!

3 opmerkingen:

  1. mooie dingen allemaal. vind je houten hartjes erg leuk geworden. groetjes hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt supergaaf. Ik vind alles mooi eraan maar het hart met de kruissteekjes is mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke harten heb je gemaakt. Ik ben dol op patchwork, harten en lieve borduursels. Ik vind jouw creaties dus helemaal top!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen