dinsdag 28 februari 2012

Less is More #56 - Don't Scrap It


Voor de bloem heb ik cirkels gepunched, door de helft gesneden en spiraalgewijs op de kaart geplakt. De 2 blaadjes zijn geëmbossed en bewerkt met inkt.

I made the flower out of half cirkels en put them spirally on the card. I embossed the leafs en inked them.

Met deze kaart doe ik mee aan:
With this card I join:
Less Is More - challenge 56 Don't Scrap It




Ik heb 3 vogeltjes klaar, ze zitten al mooi op hun tak!

dinsdag 21 februari 2012

Kip, kuiken, vogel


Ik voel mezelf nog steeds niet 100%, daarom zit ik vaak heerlijk op de bank bij de tv te frutselen. Over 40 dagen is het alweer pasen, dus ik heb mijn haaknaalden gepakt en ben aan dit paasmandje begonnen. Ik wil er nog een paar eitjes bijhaken.


Ik was al een tijdje van plan om vogeltjes te naaien van stof restjes... dit is de eerste! Als ik er genoeg heb, wil ik ze op een tak zetten en die voor het raam hangen.

woensdag 15 februari 2012

Vive l'amour


Dit is voorlopig mijn laatste valentijnscreatie, het is toch alweer 14 februari geweest. Deze keer heb ik een hart gevlochten, naar idee van Adrianne. Ik heb hiervoor het Pretty Papers Bloc Soft Pastels gebruikt. Het plaatje komt van het knipvel Nostalgia vk 9518. Dat heb ik op een hartje geplakt wat is omgehaakt. De roosjes heb ik zelf gemaakt, vind ik erg leuk om te doen! Uit een oud muziekboekje heb ik een stukje gescheurd, bewerkt met distress inkt, gemat en in het hart gedaan..... Vive L'Amour!

This is my last Valentine's creation for now, it has been 14 February anyway. This time I weaved a heart-shaped basket, conceived by Adrianne. I used the Pretty Papers Bloc Soft Pastels. I used Marianne Design’s Nostalgia vk 9518 for the image, pasted on a heart with a crocheted border. I made the roses by myself, it’s fun to do! Tored a piece out of an old music book, distressed, matted and put it into the basket ..... Vive L'Amour!


Met deze creatie doe ik mee aan de volgende challenges:
With this creation I join the next challenges:

Marianne Design Challenge Blog #49 - Liefde/Love
Crafting for all Seasons #20 – Love is in the air


zaterdag 11 februari 2012

Nog een keer valentijn

valentijn nku
Ik heb een week met bronchitus op bed gelegen, dus er kwam niet zoveel uit mijn handen, maar nu ben ik weer lekker aan het freubelen geslagen.
Voor deze kaart heb ik het Pretty Papers Bloc ‘Flower Power’ gebruikt en rood karton (wat ik nog had liggen). Het hart heb ik getekend en daarna uitgesneden (het zgn. Scherrenschnitte). Strikje, knoopje en roosjes erop, en klaar was de kaart.
Met deze kaart doe ik mee aan uitdaging #12 van de Nederlandse Kaarten Uitdaging.

zaterdag 4 februari 2012

Clean & Simple



Deze kaart heb ik gemaakt voor de challenge van Less is More,
deze keer is het thema 'aqua'.
Ik heb wit linnen karton gebruikt en met de maskeertechniek wat bloemen op gestempeld. Op een klein stukje heb ik het hart gestempeld, uitgesneden en op de kaart vastgezet met 3D foam.
De stempels heb ik laatst bij Trekpleister gekocht, zijn erg leuk (en goedkoop!).

I made this card for the challenge of Less is More,
this time the theme is 'aqua'.
I used a mask on white linen cardstock and stamped some flowers. I stamped the heart on a small piece of scrap, cut and stuck it on the card with 3D foam.
I recently bought the stamps at a local drugstore, they're pretty nice (and cheap!).
 

woensdag 1 februari 2012

Extra prijs!

Bij de Nederlandse Kaarten Uitdaging kun je elke 1e én 15e van de maand een extra prijs winnen als je volger wordt en het Extra Prijs Logo op je blog zet.